Betaalbare planten voor huis en tuin

Abutilon

Ontdek een breed assortiment aan Abutilon planten bij Tuinflora. Bestel nu en voeg kleur en schoonheid toe aan je tuin of huis.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Abutilon planten

Abutilon planten, ook bekend als kamerlinde, zijn prachtige bloeiende struiken die je tuin of huis kunnen verfraaien. Deze planten zijn zeer geliefd vanwege hun opvallende bloemen en groene bladeren. De Abutilon plant behoort tot de familie van de malvebloemen.

Kleurrijke toevoeging aan je tuin of huis

Met hun heldere en kleurrijke bloemen voegen Abutilon planten een vleugje schoonheid toe aan elke tuin of huis. Ze bloeien meestal van de lente tot de herfst en trekken vlinders en andere bestuivende insecten aan.

Verzorging van Abutilon planten

Abutilon planten zijn over het algemeen gemakkelijk te verzorgen. Ze gedijen het beste op een plek met veel zonlicht en goed doorlatende grond. Regelmatig water geven en bemesten in het groeiseizoen zal zorgen voor een gezonde groei en bloei.

Tuinflora: jouw betrouwbare bron voor Abutilon planten

Bij Tuinflora kun je een breed assortiment aan prachtige Abutilon planten vinden. We bieden hoogwaardige planten rechtstreeks van de kwekers, tegen betaalbare prijzen. Bestel vandaag nog en geniet van een snelle levering en garantie op de groei van je planten.