Betaalbare planten voor huis en tuin

Ilex - Hulst

Koop Ilex - Hulst online bij Tuinflora. Een prachtige struik met glanzende groene bladeren en rode bessen. Ideaal voor het creëren van privacy en het toevoegen van kleur aan uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ilex - Hulst

De Ilex - Hulst is een prachtige struik die bekend staat om zijn glanzende groene bladeren en decoratieve rode bessen. Deze struik is ideaal voor het creëren van privacy in uw tuin, omdat de dichte bladeren een goede afscheiding vormen. Daarnaast voegt de Ilex - Hulst ook kleur toe aan uw tuin, vooral in de wintermaanden wanneer de rode bessen opvallen.
Bijna alle Ilex-struiken zijn mannelijk of vrouwelijk, dus plant er een groep van als je wilt dat ze de bessen produceren. Ze groeien langzaam en zijn gemakkelijk te kweken omdat ze niet kieskeurig zijn over aarde. Hulststruiken groeien in de schaduw, maar bonte soorten hebben een zonnige positie nodig om de kleur te behouden.

Groot assortiment aan Hulst struiken

Tuinflora biedt een groot assortiment aan Hulst struiken. We hebben verschillende soorten en variëteiten, waaronder de Ilex - Hulst. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote exemplaren, afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte in uw tuin. Daarnaast hebben we ook Hulst struiken in verschillende vormen, zoals bolvormig en piramidevormig.
Ze werken uitstekend als barrièrehaag, omdat de kenmerkende stekelige bladeren dieren afschrikken en vogels beschermen tegen roofdieren terwijl ze zich voeden met de felrode bessen. De bessen zijn echter licht giftig voor ons mensen en veroorzaken maagklachten als ze worden gegeten.

Lage kosten, snelle levering en groeigarantie

Bij Tuinflora kunt u profiteren van lage kosten, snelle levering en groeigarantie op onze Hulst struiken. Wij werken rechtstreeks samen met kwekers, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw bestelling snel wordt geleverd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe Hulst struik. Bovendien bieden we groeigarantie, wat betekent dat als uw Hulst struik niet goed groeit, we een vervangende plant sturen. Let op dat de duur van de groeigarantie kan verschillen per plant.