Betaalbare planten voor huis en tuin

Plant collecties

Ontdek onze diverse plant collecties voor in de tuin. Kies uit een breed assortiment aan tuinplanten en maak jouw tuin helemaal compleet.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 49

Van hoog naar laag sorteren

Plant Collecties

Ben je op zoek naar nieuwe planten voor in je tuin? Bij Tuinflora.be vind je een uitgebreide collectie aan plant collecties. Of je nu op zoek bent naar bloeiende planten, groenblijvende planten, klimplanten of vaste planten, wij hebben het allemaal. Onze plant collecties zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een ruime keuze aan tuinplanten voor elke tuin.

Onze Diverse Assortiment

In onze plant collecties vind je een diverse selectie aan tuinplanten. Onze bloeiende planten zorgen voor een kleurrijke tuin en trekken vlinders en bijen aan. Groenblijvende planten zorgen het hele jaar door voor een mooie groene tuin en bieden privacy. Klimplanten zijn ideaal om muren en schuttingen te bedekken en een verticaal element aan je tuin toe te voegen. Vaste planten zijn planten die elk jaar terugkomen en weinig onderhoud vereisen. In onze plant collecties vind je ook specifieke planten zoals bodembedekkers, borderplanten en siergrassen.

Lage Kosten, Snelle Levering en Groeigarantie

Bestel jouw plant collecties direct bij Tuinflora.be en geniet van lage kosten, snelle levering en groeigarantie. Wij werken samen met ervaren kwekers en leveren direct vanuit de kwekerij, waardoor we lagere kosten kunnen bieden. Bovendien zorgen we voor een snelle levering zodat je snel van je nieuwe planten kunt genieten. Bij Tuinflora.be bieden we ook groeigarantie. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat je planten gezond en van goede kwaliteit zijn. Let op, de duur van de groeigarantie kan per plant verschillen.