Betaalbare planten voor huis en tuin

Primula - Sleutelbloem

Primula - Sleutelbloem kopen bij Tuinflora.be. Verschillende soorten Primula - Sleutelbloem beschikbaar voor een kleurrijke tuin. Bestel nu!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van laag naar hoog sorteren

Primula - Sleutelbloem

De Primula - Sleutelbloem is een prachtige vaste plant die kleur brengt in je tuin. Met zijn levendige bloemen en groenblijvend blad is hij een favoriet onder tuiniers. Deze planten zijn ideaal voor borders, rotstuinen en bloembedden.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten Primula - Sleutelbloem beschikbaar, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Sommige hebben grote bloemen, terwijl andere compacte en dichte clusters van bloemen hebben. Ze komen in verschillende kleuren zoals roze, paars, geel en wit.

Groeicondities

Primula - Sleutelbloem gedijt het beste in vochtige, goed doorlatende grond. Ze geven de voorkeur aan halfschaduw, maar kunnen ook in de volle zon groeien. Deze planten zijn winterhard en kunnen temperaturen tot -10 graden Celsius verdragen. Ze vereisen minimale verzorging en hebben weinig last van plagen of ziekten.

Lage kosten en snelle levering

Bestel nu je Primula - Sleutelbloem bij Tuinflora.be en profiteer van lage kosten en snelle levering. We werken direct samen met kwekers, waardoor we de prijzen laag kunnen houden. Daarnaast bieden we een groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en bloeiende planten.