Betaalbare planten voor huis en tuin

Dianthus

Ontdek het assortiment vaste planten van Tuinflora. Prachtige Dianthus planten voor jouw tuin. Bekijk nu en bestel!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

13 producten

Van laag naar hoog sorteren

Dianthus (Anjer

Ben je op zoek naar mooie en kleurrijke planten voor jouw tuin? Bekijk dan het assortiment vaste planten van Tuinflora. Wij bieden een ruime collectie van de populaire Dianthus planten, ook wel bekend als 'anjer'.

Dianthus is een geslacht van bloeiende planten uit de familie Caryophyllaceae, dat voornamelijk voorkomt in Europa en Azië. Deze vaste planten hebben prachtige bloemen in verschillende kleuren, zoals roze, rood, wit en geel. De bloemen hebben een zoete geur, waardoor ze perfect zijn voor het opfleuren van jouw tuin.

De Dianthus planten zijn ideaal voor borders, rotstuinen en perken. Ze hebben weinig verzorging nodig en zijn winterhard, waardoor ze jaar na jaar terugkomen en jouw tuin blijven sieren. Daarnaast zijn ze ook populair als snijbloem vanwege hun lange houdbaarheid.

Bij Tuinflora kun je voordelig jouw favoriete Dianthus planten bestellen. Wij werken direct samen met kwekers, waardoor we lage kosten kunnen bieden. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering, zodat je snel kunt genieten van deze prachtige planten in jouw tuin. Bovendien geven we een groeigarantie, zodat je verzekerd bent van gezonde en bloeiende planten.

Ontdek nu het assortiment vaste planten van Tuinflora en creëer een kleurrijke en levendige tuin met onze Dianthus planten!