Betaalbare planten voor huis en tuin

Euonymus - Kardinaalmuts

De Euonymus - Kardinaalmuts is een prachtige struik met opvallende bladeren. Koop nu en voeg kleur toe aan jouw tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

20 producten

Van laag naar hoog sorteren

Euonymus - Kardinaalmuts

De Euonymus - Kardinaalmuts, oftewel de Euonymus is een prachtige struik die ook wel bekend staat onder de naam 'Kardinaalmuts'. Deze struik kenmerkt zich door zijn opvallende bladeren en is zeer geschikt voor gebruik in de tuin.

Kenmerken van de Euonymus - Kardinaalmuts

De Euonymus - Kardinaalmuts is een wintergroene struik met mooie groene bladeren. De struik staat bekend om zijn opvallende bladeren, die rood kleuren in de herfst. Naast de bladeren produceert de struik ook kleine bloemen in de lente, gevolgd door vruchten in de zomer.

De Euonymus - Kardinaalmuts is een gemakkelijke plant om te verzorgen en is goed bestand tegen zowel zon als schaduw. De struik kan worden gebruikt als solitaire plant, maar kan ook worden gebruikt als haag of als onderdeel van een border.

Snelle levering en lage prijzen

Bij Tuinflora bieden wij een groot assortiment Euonymus - Kardinaalmuts planten aan tegen lage prijzen. Onze planten worden direct geleverd van de kwekers, waardoor je verzekerd bent van een snelle levering. Daarnaast bieden wij ook een groeigarantie, zodat je zeker weet dat je planten goed zullen groeien. Koop nu jouw Euonymus - Kardinaalmuts planten bij Tuinflora!