Betaalbare planten voor huis en tuin

Phlox subulata

Ontdek de prachtige Phlox Subulata planten bij Tuinflora. Een ruime selectie van deze vaste planten tegen lage kosten en snelle levering.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

18 producten

Van laag naar hoog sorteren

Phlox Subulata bij Tuinflora

Phlox Subulata, ook wel bekend als Vlambloem, is een prachtige vaste plant die perfect is voor in de tuin. Deze plant heeft kleine bloemen die in dichte trossen groeien en een levendige uitstraling hebben. Phlox Subulata is een winterharde plant die bloeit van het vroege voorjaar tot in de zomer.

Prachtige kleuren en geuren

De Phlox Subulata komt voor in verschillende kleuren, waaronder roze, paars, wit en rood. Deze kleurrijke bloemen geven je tuin een levendige uitstraling. Naast de mooie kleuren hebben de bloemen ook een heerlijke geur, waardoor je tuin nog aantrekkelijker wordt.

Makkelijk te onderhouden

Phlox Subulata is een gemakkelijk te onderhouden plant. Het heeft weinig verzorging nodig en gedijt goed in de meeste tuinomstandigheden. Deze plant groeit het beste in de volle zon of halfschaduw en geeft de voorkeur aan goed doorlatende grond.

Bestel vandaag nog bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je een ruime selectie van Phlox Subulata planten vinden. Wij bieden deze vaste planten tegen lage kosten en snelle levering direct van de kwekers. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige bloemen in jouw tuin!