Betaalbare planten voor huis en tuin

Spinazie

Koop spinaziezaden online bij Tuinflora en geniet van een overvloedige oogst. Bestel vandaag en ontdek ons ruime assortiment van verschillende spinazierassen.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Spinazie

Spinazie (Spinacia oleracea) is een bladgroente die bekend staat om zijn voedingswaarde en veelzijdigheid. Het is een geweldig gewas om in je moestuin te hebben, omdat het snel groeit en gemakkelijk te kweken is. Spinazie is rijk aan vitamines, mineralen en vezels, waardoor het een gezonde keuze is voor elke maaltijd.

Veelzijdige Bladgroente

Spinazie is een veelzijdige bladgroente die op verschillende manieren kan worden bereid. Het kan worden gegeten in salades, gestoomd, gekookt, gebakken of toegevoegd aan soepen, stoofschotels en pasta's. Het heeft een milde, licht bittere smaak die goed past bij andere ingrediënten.

Populaire Spinazierassen

Tuinflora biedt een ruime selectie van verschillende spinazierassen, waaronder Bloemendaalse Gele en Vroege Viking. Deze rassen zijn geselecteerd op basis van hun smaak, groeisnelheid en resistentie tegen ziekten. Met deze zaden kun je zelf heerlijke spinazie kweken in je eigen moestuin.

Bestel Spinaziezaden bij Tuinflora

Bij Tuinflora kun je eenvoudig spinaziezaden kopen. We bieden hoogwaardige zaden aan tegen betaalbare prijzen. Onze zaden worden direct geleverd vanuit de kwekers, wat zorgt voor snelle levering en een optimale kiemkracht. Koop vandaag nog spinaziezaden en geniet binnenkort van je eigen verse spinazie.