Betaalbare planten voor huis en tuin

Geranium - Ooievaarsbek

Ontdek bij Tuinflora een prachtige selectie van Geranium - Ooievaarsbek. Bestel vandaag nog en breng kleur in jouw tuin!
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

31 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

31 producten

Van laag naar hoog sorteren

Geranium - Ooievaarsbek

Wil je je tuin opfleuren met prachtige vaste planten? Dan is Geranium - Ooievaarsbek iets voor jou! Deze plant, ook wel bekend als Ooievaarsbek, is geliefd om zijn mooie bloemen en uitstekende bodembedekkende eigenschappen.

Kenmerken van Geranium - Ooievaarsbek

Geranium - Ooievaarsbek behoort tot het geslacht Geranium en staat ook wel bekend als Ooievaarsbek. Deze vaste plant heeft een lange bloeiperiode, van voorjaar tot aan het einde van de zomer. De bloemen hebben een opvallende kleur en kunnen variëren van roze tot blauw en paars. De plant groeit in een bossige vorm en kan zich snel verspreiden. Hierdoor is Geranium - Ooievaarsbek ideaal als bodembedekker.

Voordelen van Geranium - Ooievaarsbek

Geranium - Ooievaarsbek heeft veel voordelen. Naast de prachtige bloemen en bodembedekkende eigenschappen, is deze plant ook zeer winterhard. Hij kan goed tegen vorst en zal ieder jaar weer terugkomen. Daarnaast is Geranium - Ooievaarsbek gemakkelijk te onderhouden. Hij heeft weinig water nodig en kan goed gedijen in verschillende bodemsoorten en standplaatsen.

Bestel Geranium - Ooievaarsbek bij Tuinflora

Wil je Geranium - Ooievaarsbek in jouw tuin? Bestel dan nu bij Tuinflora! Bij ons vind je een ruime keuze aan Geranium - Ooievaarsbek van hoge kwaliteit. We bieden lage prijzen, snelle levering direct van de kwekers en een groeigarantie. Verwen jezelf met deze prachtige vaste plant en geniet van een kleurrijke tuin!