Betaalbare planten voor huis en tuin

Andijvie

Koop Andijvie zaden online bij Tuinflora. Groot assortiment van hoogwaardige Andijvie zaden voor uw tuin.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Andijvie zaden kopen bij Tuinflora

Andijvie (Cichorium endivia) is een bladgroente met een stevige, knapperige textuur en een licht bittere smaak. Het is een populaire groente in Nederlandse tuinen vanwege de smaak en de eenvoudige teelt. Bij Tuinflora kunt u Andijvie zaden online kopen van hoge kwaliteit. Onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat u gezonde en productieve planten kunt laten groeien.

Andijvie in uw moestuin

Andijvie groeit het beste in een goed gedraineerde grond met veel organisch materiaal. Het kan worden gezaaid in de volle grond of in potten en containers. Voor een continue oogst kunt u de zaden in verschillende fasen zaaien, met tussenpozen van twee weken.

Verzorging van Andijvie planten

Andijvie heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig blijft, maar vermijd overbewatering om wortelrot te voorkomen. Verwijder regelmatig onkruid rond de planten om concurrentie om voedingsstoffen te verminderen.

Oogsten en gebruik van Andijvie

U kunt de eerste bladeren van de Andijvie plant oogsten zodra ze groot genoeg zijn. Snijd de buitenste bladeren af, zodat de plant kan blijven groeien. Jonge, verse bladeren hebben de beste smaak en textuur. Andijvie kan rauw worden gegeten in salades, gestoomd, gekookt of gebakken worden als bijgerecht of toegevoegd worden aan soepen en stoofschotels.

Andijvie zaden kopen bij Tuinflora

Bij Tuinflora streven we ernaar om uw tuinervaring zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. We bieden een ruime keuze aan Andijvie zaden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Onze zaden worden direct van de kwekers geleverd, wat zorgt voor een snelle levering. Daarnaast bieden we ook een groeigarantie, zodat u met vertrouwen kunt kopen. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen Andijvie en geniet van de heerlijke smaak rechtstreeks uit uw eigen tuin.