Betaalbare planten voor huis en tuin

Helleborus

Bekijk ons assortiment prachtige Helleborus planten bij Tuinflora. Ideaal voor uw tuin. Lage kosten en snelle levering direct van de kwekers.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

Van laag naar hoog sorteren

Helleborus - Kerstroos

De Helleborus, beter bekend als de kerstroos, is een prachtige vaste plant die uw tuin in de wintermaanden tot leven brengt. Met zijn sierlijke bloemen en groene bladeren is de Helleborus een aanwinst voor elke tuin. Helleborus houdt van een beetje kalk in de grond en is zeer winterhard. Helleborus bloeit in de winter of het vroege voorjaar met spectaculaire bloemen. Sommige Helleborus kunnen rond de kerst in potten bloeien (Helleborus Niger).

Assortiment

Bij Tuinflora bieden wij een breed assortiment Helleborus planten aan. U heeft keuze uit verschillende soorten en kleuren, van de klassieke witte bloemen tot de opvallende roze en paarse variëteiten. Onze Helleborus planten worden zorgvuldig geselecteerd en direct geleverd van de kwekerij, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Verzorging

De Helleborus is een sterke plant die weinig onderhoud vereist. Hij gedijt goed in de halfschaduw en kan zowel in de volle grond als in potten worden geplant. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en geef regelmatig water om uitdroging te voorkomen.

Bestellen bij Tuinflora

Bij Tuinflora kunt u eenvoudig en voordelig uw Helleborus planten bestellen. Wij bieden lage kosten en snelle levering direct van de kwekers. Daarnaast profiteert u van onze groeigarantie, waardoor u verzekerd bent van gezonde en bloeiende planten.