Betaalbare planten voor huis en tuin

Narcissen

Ontdek ons assortiment narcis bloembollen van hoge kwaliteit bij Tuinflora. Bestel nu en geniet van prachtige bloemen in het voorjaar.
Filteren

Bijzondere Narcissen voor in de tuin

De Narcis, ook wel Narcissus genoemd, is een geliefde bloem in Nederlandse tuinen. Deze vrolijke voorjaarsbloem brengt kleur en sfeer in elke tuin. Tuinflora biedt een uitgebreid assortiment Narcissen van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar klassieke gele Narcissen, romantische witte Narcissen of kleurrijke gemengde Narcissen, wij hebben het allemaal.

Bij Tuinflora kun je Narcis bloembollen eenvoudig online bestellen. Onze bloembollen worden zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks van de kwekerij geleverd. Zo ben je verzekerd van verse, gezonde bloembollen. Plant de Narcis bloembollen in de herfst in je tuin, en geniet in het voorjaar van prachtige bloeiende Narcissen.

De Narcis is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar ook perfect voor in potten en bloembakken op het terras of balkon. Met zijn vrolijke bloemen en heerlijke geur fleurt de Narcis elke buitenruimte op. Creëer je eigen lentegevoel en laat de Narcissen tot bloei komen in jouw tuin.

Bestel vandaag nog Narcis bloembollen bij Tuinflora en geniet volgend voorjaar van prachtige bloemen in jouw tuin.