Betaalbare planten voor huis en tuin

Pompen

Op zoek naar een tuinpomp? Bekijk ons assortiment pompen voor al je bewateringsbehoeften.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tuinpompen

Tuinpompen zijn een essentieel onderdeel van je bewateringssysteem in de tuin. Of je nu water wilt oppompen uit een vijver, bron of regenton, wij hebben verschillende soorten tuinpompen om aan al je bewateringsbehoeften te voldoen. Met een tuinpomp kun je gemakkelijk water transporteren naar je tuin, gazon, moestuin of bloembedden.

Verschillende soorten tuinpompen

Ons assortiment pompen omvat onder andere dompelpompen, centrifugaalpompen en hydrofoorpompen. Dompelpompen zijn ideaal voor het leegpompen van kelders, putten en vijvers. Centrifugaalpompen worden gebruikt voor het oppompen van water uit grote reservoirs, regentonnen en bronnen. Hydrofoorpompen zijn geschikt voor het leveren van waterdruk in je tuin en woning.

Alle tuinpompen zijn van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik en zorgen voor de meest efficiënte watercirculatie in je tuin.

Groot assortiment en lage kosten

Op Tuinflora vind je een breed scala aan tuinpompen van verschillende merken en specificaties. Wij bieden hoogwaardige tuinpompen tegen voordelige prijzen, zodat je kunt genieten van een optimale bewatering zonder je budget te overschrijden.

Bestel nu een tuinpomp en haal het meeste uit je tuinbewateringssysteem!