Betaalbare planten voor huis en tuin

Aanmaakblokjes 72 stuks

24.5x17.6x8.4cm
Duurzaam
€ 4,95
Voorraad 19
SKU
A14515
+
  • Levering binnen 2-3 dagen (ook zat.)

    Wij bij TuinFlora doen onze uiterste best om uw bestelling binnen 2-3 dagen te bezorgen. Uw bestelling wordt zo verpakt, dat  ook een langere levertijd de planten niet schaadt. Mocht er iets beschadigd zijn, neem dan na ontvangst contact met ons op. Uw bestelling is 100% gegarandeerd!

    Bezorging door DPD 6 dagen per week (inc, zaterdag). U kan uw pakket online volgen met het pakketnummer. Bij ontvangst wordt er om uw handtekening gevraagd.

    Wij verkopen alleen artikelen die op voorraad zijn. Heeft u een afleveradres buiten België? Dan is uw artikel mogelijk langer onderweg.

  • Groei & Geld terug garantie

    Als de planten niet gaan groeien, bieden we u een vervanging aan of uw geld terug.
    Garantieperiode:

    • Vaste planten, bomen en heesters 2 maanden*
    • Kamerplanten en bonsai 1 maand
    • Zomerbollen en niet winterharde planten 1 maand
    • Zaden 1 maand
    • Voorjaarsbollen tot 30 april

    *Na 31 oktober en voor 1 maart tot 30 april
    Zie onze klantenservice pagina voor details

  • Verzendkosten vanaf € 3,95

    Wij verzenden uw bestelling naar België voor een vast bedrag van € 3,95 ongeacht de grootte van uw bestelling.

    We gebruiken DPD om je bestelling te bezorgen. Tijd tussen bestelling en levering ongeveer 2-3 dagen. We sturen u tracking informatie zodra uw pakket ons magazijn verlaat. We bezorgen ook op zaterdag.

  • Klarna, koop nu betaal later

    U kan bij TuinFlora achteraf betalen via Klarna. Zo kunt u bij ons gemakkelijk uw bestelling achteraf betalen en direct genieten van uw nieuwe aankoop.

    U hoeft niks extra te doen om hievan gebruik te maken. Doorloop gewoon uw bestelproces. In de checkout kiest u bij betalen voor Klarna, vul uw gegevens in en wij sturen direct uw bestelling toe.

    Onze betaalopties

    Al onze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Multi Safepay.

    online veilig betalen
     
Veilig betalen en verzenden
Veilig aansteken met de Aanmaakblokjes 72 stuks van Tuinflora. Gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Geschikt voor barbecues, ovens en kachels.

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje

Aanmaakblokjes 72 stuks

De Aanmaakblokjes 72 stuks van Tuinflora zijn essentieel voor het veilig aansteken van barbecues, ovens en kachels. Deze duurzame aanmaakblokjes zijn gemaakt van hout en was en bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele aanmaakblokjes.

Met de Aanmaakblokjes 72 stuks kunt u gemakkelijk vuur maken en uw barbecue, oven of kachel snel en efficiënt aansteken. De blokjes branden lang genoeg om het vuur goed op gang te krijgen en verspreiden geen schadelijke stoffen. Dit maakt ze niet alleen veilig in gebruik, maar ook beter voor het milieu.

Het gebruik van de Aanmaakblokjes 72 stuks is eenvoudig. Leg een blokje onder uw houtskool, briketten of aanmaakhout en steek het aan. Binnen enkele minuten heeft u een mooi brandend vuur om uw barbecuegerechten te bereiden, uw oven voor te verwarmen of uw kachel te ontsteken.

De Aanmaakblokjes 72 stuks van Tuinflora zijn gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook biologisch afbreekbaar. U kunt dus met een gerust hart uw barbecue, oven of kachel aansteken zonder het milieu te belasten.

Profiteer nu van onze lage prijzen en snelle levering! Bestel de Aanmaakblokjes 72 stuks van Tuinflora en geniet van het gemak en de betrouwbaarheid van deze duurzame aanmaakblokjes.


  • 1 x Aanmaakblokjes 72 stuks
Details
CategorieOverigen
Aantal1x
Maat24.5x17.6x8.4cm

Aanmaakblokjes 72 stuks

Volg deze eenvoudige stappen om de Aanmaakblokjes 72 stuks veilig te gebruiken:

Stap 1: Voorbereiding

Zorg ervoor dat uw barbecue, oven of kachel schoon en vrij is van vuil en as. Plaats het rooster of de bak op de juiste plaats en zorg ervoor dat er voldoende luchtstroom is.

Stap 2: Plaatsing van de aanmaakblokjes

Leg de Aanmaakblokjes 72 stuks onder uw houtskool, briketten of aanmaakhout. Verdeel ze gelijkmatig en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de blokjes.

Stap 3: Aansteken

Steek de aanmaakblokjes aan met een lucifer of aansteker. Het vuur zal langzaam en gelijkmatig door de blokjes verspreiden en het houtskool, de briketten of het aanmaakhout ontsteken.

Stap 4: Wachten

Laat het vuur even branden totdat het houtskool, de briketten of het aanmaakhout goed brandt. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid en de omstandigheden.

Stap 5: Klaar om te koken

Als het houtskool, de briketten of het aanmaakhout goed brandt en bedekt is met een laagje witte as, is uw barbecue, oven of kachel klaar voor gebruik. Plaats het rooster, de bak of het te verwarmen object op de juiste plaats en begin met koken.

Door deze eenvoudige instructies te volgen, kunt u veilig en gemakkelijk uw barbecue, oven of kachel aansteken met de Aanmaakblokjes 72 stuks van Tuinflora.

Rozie V. uit Klemskerke-de haan
Een aanrader, snelle levering, veilig en duurzaam ingepakt. Zowel het "wortelgoed" als de vaste plantjes groeien na inplanten prima. Zeker vatbaar om opnieuw te bestellen.
Uitstekend
star
Medard A. uit Merchtem-belgie
Mooie plantjes, zoals altijd en vol levenslust. En heel goed verpakt.
Uitstekend
star
Lydia C. uit West Vlaanderen
Men kan info vragen. Goede verpakte levering van mooie artikelen. En indien er toch iets anders verloopt werd ik 2 dagen later extra verrast..en alles was zoals steeds toch weer picobello! Dat verdient een bloemetje
Uitstekend
star

Groeigarantie

Mochten uw planten slecht groeien of bloeien dan krijg u nieuwe planten of uw geld terug!

Klantenservice meisje