Betaalbare planten voor huis en tuin

Vlinderplanten

Vlinderlokkende planten zijn struiken en vaste planten die vlinders aantrekken in de tuin. Ontdek een breed assortiment vlinderlokkende planten bij Tuinflora en creëer een prachtige tuin vol kleur en leven.
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 263

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-48 van 263

Van hoog naar laag sorteren

Vlinderlokkende planten

Vlinderlokkende planten zijn struiken en vaste planten die vlinders aantrekken in de tuin. Deze planten zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin en zorgen voor een levendig kleurenspektakel.

Assortiment vlinderlokkende planten

Tuinflora biedt een breed assortiment vlinderlokkende planten. Van kleurrijke bloemen tot geurige struiken, je vindt hier alles wat je nodig hebt om een tuin te creëren die vlinders aantrekt.

Kleur en leven in de tuin

Met vlinderlokkende planten breng je kleur en leven in de tuin. Deze planten trekken niet alleen vlinders aan, maar ook andere insecten zoals bijen en hommels. Zo zorg je voor een gezonde natuurlijke balans in je tuin.

Bestel vandaag nog

Bij Tuinflora kun je eenvoudig vlinderlokkende planten bestellen. We bieden een ruime keuze aan planten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bovendien leveren we direct vanaf de kwekerij, waardoor je verzekerd bent van snelle levering. En met onze groeigarantie weet je zeker dat je planten goed zullen gedijen.